Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το άρωμα και τη γεύση των εξαιρετικών κρασιών της Προβηγκίας, την ευκαιρία σάς δίνουν το εστιατόριο Τrapezaria και η Genius in Gastronomy, που ενώνουν τις «γνώσεις» τους και σας προτείνουν ένα μενού γευσιγνωσίας πιάτων και κρασιών, με ιδανικό «πάντρεμα» μεταξύ τους, το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου 2012.
Trapezaria, Θεοδώρου Νέγρη 1, Μακρυγιάννη, Αθήνα, στις 21.00, Τιμή: €55,00/άτομο (κόστος μενού: €28,00, κόστος κρασιών: €27,00).
Πάρτε μια γεύση από τον ιδανικό «γάμο» κρασιού και φαγητού:
Καλωσόρισμα
Λυθρινάκι μαριναρισμένο με μυριστικά και μικρό κανελόνι με ταρτάρ από αβοκάντο και κρέμα παντζαριού.
Pétale de Rose, A.C. Côtes de Provence, Régine Sumeire
Σαλάτα
Καρδιές σαλάτας με προσούτο κατσικίσιο, φιλετάκια πεσκανδρίτσας σε χυμό βερίκοκου και αμύγδαλα με καπνιστό αλάτι.
Blanc des Blancs «Clos Mireille», A.C. Côtes de Provence, Domaines Ott
Ορεκτικό
Φρέσκα macaroni της «Άνοιξης» με φουρνιστή σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, ρόκα και παλαιωμένο ανθότυρο.
Bandol Rose A.C., Domaines Ott
Κυρίως πιάτο
Βοδινό Βέροιας κοκκινιστό με «γαμοπίλαφο» από κουσκουσάκι
Château La Tour de l' Evêque Rouge, A.C. Côtes de Provence, Régine Sumeire
Επιδόρπιο
Σοκολάτα Valrhona Guanaja στον ατμό, amaretti και σορμπέ βατόμουρο
Vintage Rouge, A.C. Maury, Mas Amiel
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 από 13.00 έως 20.00, Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947770991 & 6944441802 ή με μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr.