Gourmet News: Δείπνο στην Trapezaria με άρωμα Προβηγκίας

Το γνωστό εστιατόριο στου Μακρυγιάννη και η Genius in Gastronomy διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη νοστιμιές.

Elle 27 Απρ. 12
Gourmet News: Δείπνο στην Trapezaria με άρωμα Προβηγκίας

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το άρωμα και τη γεύση των εξαιρετικών κρασιών της Προβηγκίας, την ευκαιρία σάς δίνουν το εστιατόριο Τrapezaria και η Genius in Gastronomy, που ενώνουν τις «γνώσεις» τους και σας προτείνουν ένα μενού γευσιγνωσίας πιάτων και κρασιών, με ιδανικό «πάντρεμα» μεταξύ τους, το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου 2012.
Trapezaria, Θεοδώρου Νέγρη 1, Μακρυγιάννη, Αθήνα, στις 21.00, Τιμή: €55,00/άτομο (κόστος μενού: €28,00, κόστος κρασιών: €27,00).

Πάρτε μια γεύση από τον ιδανικό «γάμο» κρασιού και φαγητού:

Καλωσόρισμα
Λυθρινάκι μαριναρισμένο με μυριστικά και μικρό κανελόνι με ταρτάρ από αβοκάντο και κρέμα παντζαριού.
Pétale de Rose, A.C. Côtes de Provence, Régine Sumeire

Σαλάτα
Καρδιές σαλάτας με προσούτο κατσικίσιο, φιλετάκια πεσκανδρίτσας σε χυμό βερίκοκου και αμύγδαλα με καπνιστό αλάτι.
Blanc des Blancs «Clos Mireille», A.C. Côtes de Provence, Domaines Ott

Ορεκτικό
Φρέσκα macaroni της «Άνοιξης» με φουρνιστή σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, ρόκα και παλαιωμένο ανθότυρο.
Bandol Rose A.C., Domaines Ott

Κυρίως πιάτο
Βοδινό Βέροιας κοκκινιστό με «γαμοπίλαφο» από κουσκουσάκι
Château La Tour de l' Evêque Rouge, A.C. Côtes de Provence, Régine Sumeire

Επιδόρπιο
Σοκολάτα Valrhona Guanaja στον ατμό, amaretti και σορμπέ βατόμουρο
Vintage Rouge, A.C. Maury, Mas Amiel

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 από 13.00 έως 20.00, Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947770991 & 6944441802 ή με μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT