Hosk Elsa: Το αγγελάκι της Victoria’s Secret έγινε μαμά και μοιράστηκε την εμπειρία του τοκετού της

Οι πρώτες αναρτήσεις της Elsa Hosk από την ημέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Elle 17 Φεβ. 21
Hosk Elsa: Το αγγελάκι της Victoria’s Secret έγινε μαμά και μοιράστηκε την εμπειρία του τοκετού της

Λίγες ήμερες έχουν περάσει μόνο αφ’ ότου το εντυπωσιακό μοντέλο έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί. Στις 6 Φεβρουαρίου η Εlsa Hosk έγινε για πρώτη φορά μαμά και έκτοτε μοιράζεται μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρυφερές αναρτήσεις με την λίγων ημερών κορούλα της.

Μάλιστα, η ίδια, πρόσφατα, μέσα από έξη διαφορετικά post θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του τοκετού της και μεταξύ των όσων είπε αποκάλυψε πως αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της με φυσικό τρόπο, μέσα στο νερό. «Στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου κάποιος είπε σε εμένα και στο Tom να δούμε το ντοκιμαντέρ “the business of being born”, το είδαμε και ξαφνικά αντιλήφθηκα με έναν διαφορετικό τρόπο την έννοια της γέννας. Καθώς πήγαινα στο νοσοκομείο, στη Νέα Υόρκη, για να κάνω τα καθιερωμένα μου checkups δεν αισθανόμουν ότι το πνεύμα στην κλινική ταίριαζε με την αντίληψη που είχα εγώ για την γέννηση και έτσι σκέφτηκα ότι υπάρχουν πιο ανθρώπινοι τρόποι για να φέρω μια ζωή στο κόσμο. Όταν βρήκαμε το σπίτι στο L.A και αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, ήμουν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου και δεν ένιωθα ότι ήθελα να βρω ένα νέο νοσοκομείο. Αντιθέτως, βρήκα μια καταπληκτική μαμή και έναν coach για ύπνωση και δεδομένου ότι δεν είχα επικίνδυνη εγκυμοσύνη αποφασίσαμε να γεννήσω στο σπίτι με φυσικό τρόπο, στο νερό. Κάθε φορά στην ζωή μου που ένιωθα λυπημένη, ταραγμένη και ήθελα να χαλαρώσω, το μπάνιο έμοιαζε με το ιδανικό μέρος», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις ή Elsa Hosk.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa)

«Ένιωθα ότι το μωρό δεν θα έβγαινε ποτέ. Άρχισα να έχω αμφιβολίες για το αν μπορώ τελικά να το κάνω. Μέτα υπενθύμισα στον εαυτό μου ό,τι δεν μπορώ να σταματήσω, δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος πέρα από το πόνο. Το μωρό δεν μπορεί να μείνει μέσα, πρέπει να βγει στο κόσμο. Προσποιούμουν ότι κάθε συστολή είναι κύμα, έπρεπε να πάρω βαθιά ανάσα και να μην αφήσω τον αέρα να βγει μέχρι να τελειώσει», ανέφερε το αγγελάκι της Victoria’s Secret και στην συνέχεια έγραψε: «Η διαδικασία του τοκετού αλλάζει το εαυτό σου, τους φόβους, τις αμφιβολίες και σε μεταφέρει στην αντίπερα όχθη. Ήταν ο μεγαλύτερος πόνος και φόβος που έζησα κατά την διάρκεια αυτών των μηνών. Ένιωθα όπως τα ζώα. Ξέχασα εντελώς το πως έπρεπε να μοιάζω, τι θα νομίζουν οι άλλοι για εμένα, τι είναι το φυσιολογικό πριν πολλές ώρες. Άφησα το εγώ μου και σκέφτηκα ό,τι φτάνω κοντά στο παιδί μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa)


H Elsa Hosk μέσα από τις αναρτήσεις μοιράστηκε κάθε λεπτομέρεια του φυσικού τοκετού της στο σπίτι και αμέτρητες γυναίκες έσπευσαν να σχολιάσουν τα όσα έγραψε το super model. Σίγουρα μετά την δημοσίευση της το μοντέλο έδωσε δύναμη σε πολλές μέλλουσες μανούλες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: