Πώς αντιμετωπίζεις το άγχος ανάλογα με το ζώδιο σου

Αναλύσουμε τις αντιδράσεις των ζωδίων σε καταστάσεις στρες και προτείνουμε τους τρόπους για να τις ξεπερνάτε γρήγορα και όσο δυνατόν ανώδυνα.

HELLO.gr 09 Απρ. 20
Πώς αντιμετωπίζεις το άγχος ανάλογα με το ζώδιο σου

Με την παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού και τις νέες συνθήκες ζωής που αυτό έχει δημιουργήσει, το άγχος και το στρες κυριαρχεί στη ζωή όλων. Αγωνία για την υγεία, για τα οικονομικά, για τις συνθήκες εργασίας και την καριέρα. Πως αντιμετωπίζει όμως το κάθε ζώδιο το άγχος και πως μπορεί να βελτιώσει την αντίδρασή του προκειμένου να το ξεπεράσει;

Κριός

Ο πάντα ικανός Κριός ζει για τις προκλήσεις. Αν δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλία ή να βρει τη λύση, εκνευρίζεται και συσσωρεύει θυμό και ένταση. Ο Κριός είναι αποφασιστικός αλλά παρορμητικός, οπότε συχνά οι αντιδράσεις του είναι πρόωρες. Συνήθως αντιμετωπίζει το άγχος αναλαμβάνοντας τα ηνία και δίνοντας εντολές ενώ νιώθει πιο ασφαλής όταν βασίζεται στις δικές του δυνάμεις. Η ισχυρή πίστη στον εαυτό του καθώς και η προθυμία του να βοηθήσει, στο τέλος νικούν.

Ζυγός

Ο Ζυγός βλέπει όλες τις πλευρές ενός προβλήματος και όταν αγχώνεται, αδυνατεί να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση. Συζητάει πολύ αλλά δεν πράττει. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας Ζυγός σε καταστάσεις κρίσης είναι να επικεντρωθεί στο καλό σενάριο και να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος. Επειδή λειτουργεί καλύτερα σε δυάδα, θα του έκανε καλό να συνεργαστεί με κάποιον άλλο.

Μάθε πως αντιμετωπίζουν το στρες και τα υπόλοιπα ζώδια στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT