POOL YOUR CINEMA: Θερινό σινεμά στην πισίνα της Μεγάλης Βρεταννίας με φόντο τον Λυκαβηττό

POOL YOUR CINEMA στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Elle 08 Ιουν. 23
POOL YOUR CINEMA: Θερινό σινεμά στην πισίνα της Μεγάλης Βρεταννίας με φόντο τον Λυκαβηττό

Σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού η πισίνα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπεται και φέτος το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και καλεί όλους τους σινεφίλ να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και σας υποδέχεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή με αγαπημένες κλασσικές ταινίες αλλά και μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood που έρχονται στη μεγάλη οθόνη να σας ταξιδέψουν και να σας κρατήσουν συντροφιά στην πόλη τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού.

POOL YOUR CINEMA

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, η έμπειρη ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, taco με γαρίδα tempura, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό προβολής σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας. Ανακαλύψτε το μενού εδώ.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Έναρξη την Πέμπτη 8 Ιουνίου με το «Breakfast at Tiffany’s» με τη θρυλική Audrey Hepburn και τον George Peppard σε σκηνοθεσία Blake Edwards. Μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 1961 που εξακολουθεί να συναρπάζει!

Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: American Beauty, Dirty Harry, The Menu και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 33 30 748

ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα Προσέλευσης: 21.15 | Ώρα Έναρξης: 21.30
www.grandebretagnestore.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT