Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Pinocchio» του Guillermo del Toro μόλις κυκλοφόρησε

Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Guillermo del Toro παρουσιάζει τον Pinocchio με ένα εντελώς νέο τρόπο στην επερχόμενη animation ταινία του.

Elle 02 Αυγ. 22
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Pinocchio» του Guillermo del Toro μόλις κυκλοφόρησε

Η ταινία είναι βασισμένη στο κλασικό παραμύθι του Carlo Collod, που διαδραματίζεται στο 1930, στην εποχή της ανόδου του φασισμού στην Ιταλία και το Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητας το πρώτο τρέιλερ.

«Από τις πολλές περιπλανήσεις μου σε αυτή τη γη, έχω τόσα πολλά να πω για ελαττωματικούς πατεράδες και γιους», αφηγείται ο Sebastian J. Cricket με τη φωνή του Ewan McGregor στο ξεκίνημα του τρέιλερ καθώς ο Geppetto κόβει ένα δέντρο για να δημιουργήσει τον γιο του. «Θέλω να σας πω μια ιστορία. Είναι μια ιστορία που νομίζετε ότι την ξέρετε, αλλά δεν την ξέρετε, μια ιστορία για ένα ξύλινο αγόρι. Έχω μάθει ότι υπάρχουν πνεύματα που σπάνια εμπλέκονται με τον κόσμο των ανθρώπων αλλά μερικές φορές….», συνεχίζει.

Η Tilda Swinton δίνει τη φωνή της στον ρόλο της Νεράιδας. «Το ξύλινο αγόρι με τη δανεική ψυχή», ακούγεται να λέει και προσθέτει, «Γίνε ο γιος του, γέμισε τις μέρες του με φως. Θα σε αποκαλούμε Pinocchio».

Δες το φανταστικό τρέιλέρ της ταινίας στο real.gr

Cover photo: imdb

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: