Το πρωινό ρόφημα της Jennifer Aniston είναι η πιο έξυπνη προσθήκη για μια καλύτερη καθημερινότητα

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός ξεκινάει την ημέρα της με ένα λαχταριστό και ταυτόχρονα υγιεινό smoothie που πρέπει πάση θυσία να δοκιμάσεις και εσύ.

HELLO.gr 22 Απρ. 20
Το πρωινό ρόφημα της Jennifer Aniston είναι η πιο έξυπνη προσθήκη για μια καλύτερη καθημερινότητα

Από το ξεκίνημα της καριέρας της, υποδυόμενη την Rachel Green στη αγαπημένη σειρά (των περισσοτέρων) «Τα Φιλαράκια», η Jennifer Aniston είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής. Η αφοσίωσή της σε έναν wellness θα μπορούσαμε να πούμε τρόπο ζωής είναι που την βοηθάει να γίνεται κάθε μέρα και πιο λαμπερή αλλά και να διατηρείται σε φόρμα. Παρότι το καθημερινό της πρόγραμμα είναι συχνά πολυάσχολο, δεν παραλείπει να ακολουθήσει μια σταθερή πρωινή ρουτίνα: ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με μια φέτα λεμόνι όταν ξυπνήσει, 10-20 λεπτά διαλογισμού και τέλος ένα smoothie που της δίνει την ενέργεια που χρειάζεται για να κάνει γιόγκα και να ολοκληρώσει την προπόνησή της με αερόβια άσκηση ή βάρη.

Το πρωινό smoothie της Jennifer Aniston είναι εύκολο στην παρασκευή του και περιέχει ένα μείγμα φρούτων, λαχανικών και συμπληρωμάτων που της εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων λαμπρό δέρμα και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Μάθε τη συνταγή στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT