Μεγάλος Διαγωνισμός: Αυτές είναι οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα online short course μόδας σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, αξίας €750

Μάθε παρακάτω αν είσαι εσύ μια από τις τυχερές που θα κέρδισαν έναν «πρώτο βήμα» για μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο της μόδας και του interior design.

Elle 11 Απρ. 22
Μεγάλος Διαγωνισμός: Αυτές είναι οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα online short course μόδας σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, αξίας €750

Αν το όνειρό σου είναι να δουλέψεις στη μόδα, αν ζεις και αναπνέεις για τα fashion shows, αν το interior design είναι το πάθος σου, τότε ο νέος διαγωνισμός του ELLE.gr μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την επιτυχημένη καριέρα που πάντα ήθελες. Σε συνεργασία με το ELLE Education κάνουμε δώρο σε 3 τυχερές από ένα online short course μόδας, αξίας €750. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι το ELLE EducationΕίναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του ELLE International και τoυ εκπαιδευτικού ιδρύματος Mindway και προσφέρει μια μοναδική γκάμα προγραμμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, που επικεντρώνονται στη μόδα και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Με ένα φοιτητικό σώμα που ξεπερνά τους 20.000 φοιτητές από περισσότερες από 31 εθνικότητες, το πρόγραμμα αυτό βοηθά τους συμμετέχοντες να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προγράμματα για διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και με διαφορετική διάρκεια το καθένα. Ανάμεσα τους, Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Diploma Courses διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, Short Courses και Open Programs.

Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, αλλά θέλεις να εκπαιδευτείς σε βάθος και να αποκτήσεις γνώσεις πάνω σε διάφορους τομείς της μόδας και του interior design, τα online short courses του ELLE Education, με διάρκεια 2 μηνών, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Τα short courses που περιλαμβάνονται στον διαγωνισμό είναι τα εξής: Image Consultant and Personal Shopper, Influencer Marketing, How to Create a Brand Short Course. Τα σεμινάρια ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2022 και μετά την ολοκλήρωσή τους, θα λάβεις ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται από την Mindway Liberal Studies® και το ELLE. Αν τελικά είσαι εσύ μια από τις μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού, να ξέρεις πως έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις εσύ το σεμινάριο που θα παρακολουθήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα στα 3 παρακάτω:

Image Consultant and Personal Shopper

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκει στους μαθητές τα πάντα γι’ αυτά τα επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένου του πώς να επιλέγουν τους καλύτερους χρωματικούς τόνους και τους καλύτερους τύπους ενδυμάτων για έναν πελάτη, πώς να αντιμετωπίζουν διαφορετικούς τύπους πελατών και πώς να φτιάχνουν μια γκαρνταρόμπα. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να γίνουν σύμβουλοι εικόνας ή personal shoppers και σε επαγγελματίες που έχουν ως επίκεντρο της δουλειάς τους την εικόνα τους.

Influencer Marketing

Με αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται στο influencer marketing, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης των συνεργατών, μιας επισκόπησης των νομικών πτυχών της συνεργασίας με τους influencers και των διαφορετικών καναλιών στα οποία λειτουργούν. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ειδικευτούν σε αυτόν τον τομέα ή που ήδη εργάζονται στον τομέα αυτό και θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση του αντικειμένου.

How to Create a Brand Short Course

Αυτό το μάθημα διδάσκει στους φοιτητές πώς να λανσάρουν ένα brand από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρηματικού μοντέλου, της διαδικασίας παραγωγής και των στρατηγικών επικοινωνίας. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να λανσάρουν τη δική τους επωνυμία lifestyle ή σε συμβούλους που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι:

Μαρινέλα Σπάχαϊ

Σοφία Μπαχταλιά

Βάσια Χαρίτου

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT