Ένα γκουρμέ μυθιστόρημα γεύσης

 Το βιβλίο τσέπης Μαγειρεύοντας μ’ ένα Ψάρι είναι μια γλυκόπικρη αυτοβιογραφική ιστορία, πασπαλισμένη με ζάχαρη και αλάτι. Όπως η ίδια η ζωή...

Elle 16 Μαρ. 12
Ένα γκουρμέ μυθιστόρημα γεύσης

 
Είκοσι πέντε συνταγές που δεν μοιάζουν με όσες έχετε διαβάσει σε πρακτικούς οδηγούς για πρωτότυπα φαγητά και γλυκίσματα. Είκοσι πέντε αυτοτελή διηγήματα που κλείνουν μέσα τους τη γεύση της ζωής… Η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου φτιάχνει με το δικό της τρόπο απλά φαγητά και γλυκά, ενώ παράλληλα δίνει ένα ολοκληρωμένο μυθιστόρημα τοποθετώντας τον εαυτό της στη θέση της κεντρικής ηρωίδας. Με χιούμορ αλλά και ευαισθησία καταγράφει καθημερινές ιστορίες, τις οποίες ανακατεύει με μπόλικα υλικά, για να δημιουργήσει γευστικές εμπειρίες που κάνουν τη ζωή πιο νόστιμη και πικάντικη. Χοιρινό χωρίς σέλινο, μεξικάνικη φακή, καρμπονάρα, μελιτζάνες με σάλτσα, φιδές, σουφλέ, μπουρέκι, αλλά και σπιτικός χαλβάς, γαλατόπιτα και… ψευτογλυκό είναι μόνο μερικές από τις συνταγές που βγάζει η συγγραφέας από το συρτάρι της κουζίνας της…

Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου, εκδ. Ίτανος
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT