Εννιά αισιόδοξες ιστορίες στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Το έργο του Σάκη Σερέφα «Θα σε πάρει ο δρόμος», με το οποίο εγκαινιάστηκε πέρσι το 3ο Low Budget Festival, ανεβαίνει ξανά στις 18 Μαρτίου για 8 μόνο παραστάσεις. 

Elle 17 Μαρ. 13
Εννιά αισιόδοξες ιστορίες στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Ένας ρεσεψιονίστ φτιάχνει αποσκευές για Ανδρομέδα, ένα κορίτσι βλέπει τα τρένα να περνούν και ένα άλλο μόλις απομακρύνθηκε δέκα εκατοστά από τη Σελήνη… Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους ήρωες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Σάκη Σερέφα και οι οποίοι βρήκαν στέγη στις σελίδες του «Θα σε πάρει ο δρόμος».

Μπορεί αρχικά οι παραπάνω φιγούρες να μοιάζουν απόκοσμες, σουρεαλιστικές, ωστόσο στην ουσία πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ζουν, παλεύουν και ονειρεύονται σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι, όσο κι αν ζορίζονται, δεν το βάζουν κάτω. Πέφτουν και ξανασηκώνονται. Δύσκολα, αλλά τα καταφέρνουν.

Αυτούς και τους υπόλοιπους θα τους συναντήσετε στο γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Όλοι τους θα μας διηγηθούν εννέα ιστορίες γεμάτες συναίσθημα και δυναμισμό. Τη σκηνοθετική μπαγκέτα κρατά ο Ένκε Φεζολάρι, ενώ η παράσταση είναι ήδη δοκιμασμένη, αφού άνοιξε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Low Budget Festival που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Πρωταγωνιστούν: Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τζένη Θεωνά, Εύα Κοτανίδη, Βασίλης Μαργέτης, Μαρία Σκαφτούρα (κάθε Τρίτη), Δώρα Στυλιανέση (κάθε Δευτέρα), Αντώνης Φραγκάκης. 

Που: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος,τηλ.: 210 3418550, www.mcf.gr
Πότε: Από 18/3 έως και 9/4, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:30.
Τιμή: € 10.

 

 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT