Η ταινία των Coldplay στο Μέγαρο Μουσικής

Το πρώτο φιλμ που καταγράφει στιγμές από την περιοδεία Mylo Xyloto του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος θα προβληθεί στην οθόνη της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη».

 

Elle 26 Νοε. 12
Η ταινία των Coldplay στο Μέγαρο Μουσικής

Τώρα το κοινό έχει την ευκαιρία να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία υψηλής ευκρίνειας και άψογου ήχου απολαμβάνοντας ένα από τα πιο διάσημα βρετανικά γκρουπ της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Η παγκόσμια τουρνέ των Coldplay, Mylo Xyloto, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 παράλληλα με την κυκλοφορία του πέμπτου κατά σειρά ομότιτλου άλμπουμ τους και την παρακολούθησαν πάνω από τρία εκατομμύρια θεατές. Από τις συναυλίες σε Παρίσι, Μόντρεαλ, αλλά και από το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στη Μεγάλη Βρετανία το 2011 απομονώθηκαν τα πιο δυνατά στιγμιότυπα, τα οποία συγκεντρώθηκαν σε μια ταινία σκηνοθετημένη από τον Πολ Νταγκντέιλ. Ο ίδιος έχει επιμεληθεί και τα βίντεο ντοκιμαντέρ της Αντέλ (Adele live at the Royal Albert Hall), όπως κι εκείνα των The Prodigy.

«Το Mylo Xyloto ήταν η πιο ευχάριστη και συγκλονιστική περιοδεία που κάναμε ποτέ» λέει ο frontman του γκρουπ Κρις Μάρτιν, τραγουδιστής και ψυχή του συγκροτήματος. Και συνεχίζει: «Ήταν συναρπαστική από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν υπερήφανοι για τη μουσική, τα φώτα, τα πυροτεχνήματα, αλλά πάνω απ’ όλα για το κοινό, που πάντα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι των συναυλιών μας. Είναι ενθουσιώδες, ποικιλόμορφο, έχει πάθος και κάνει τα τραγούδια μας πολύ καλύτερα. Θελήσαμε να μεταφέρουμε την καταπληκτική αίσθηση που μας προκάλεσαν  τα εκατομμύρια των θεατών μας και να προσφέρουμε την ευκαιρία σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό να πάρει μια γεύση από τη μοναδική αυτή εμπειρία μέσα από μια ταινία με στιγμιότυπα από τις συναυλίες μας».

Οι Coldplay αποτελούνται από τους Κρις Μάρτιν (τραγούδι, κιθάρα, πιάνο), Γκάι Μπέριμαν (μπάσο), Τζόνι Μπάκλαντ (κιθάρα) και Γουίλ Τσάμπιον (ντραμς). Η περιοδεία Mylo Xyloto συνεχίστηκε και το 2012, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναυλίες και το 2013 κυρίως στη Λατινική Αμερική.

Πού: Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ.: 210 7282333
Πότε: 29 Νοεμβρίου, στις 21:00
Γενική είσοδος: € 15 , φοιτητικό € 10
Εισιτήρια στο www.megaron.gr

Δείτε εδώ αποσπάσματα από τις συναυλίες της Mylo Xyloto Tour:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT