Φωτιές: 6 λογαριασμοί στο Instagram που θα κατευθύνουν εσένα που θέλεις να βοηθήσεις τους πληγέντες όπως μπορείς

Οι στιγμές που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ώρα είναι δύσκολα και τώρα περισσότερο από ποτέ καλούμαστε να ενωθούμε και προσφέρουμε την αγάπη μας και τη βοήθειά μας σε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Κάπως έτσι εμείς συγκεντρώσαμε τους λογαριασμούς στο Instagram που μας συμβουλεύουν για το πως να συνεισφέρουμε σε όλο αυτό το «κύμα» αλληλεγγύης.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 10 Αυγ. 21
Φωτιές: 6 λογαριασμοί στο Instagram που θα κατευθύνουν εσένα που θέλεις να βοηθήσεις τους πληγέντες όπως μπορείς
Cover photo:@alexmaragos

Οι πυρκαγιές συνεχίζουν να καίνε αμέτρητα στρέμματα γης και οι φλόγες να «καταπίνουν» σπίτια και περιουσίες.

Οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Αρκετοί δήμοι της Ελλάδας ήδη έχουν ξεκινήσει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Όμως, μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε και μέσω των κοινωνικών δικτύων σχετικά με την κάλυψη αναγκών.

Επίσης, ένα μεγάλο θύμα των πυρκαγιών είναι όλα αυτά τα ζωάκια που είτε δεν πρόλαβαν να φύγουν, είτε υποφέρουν με εγκαύματα. Ζωάκια που έφυγαν από το σπίτι και τις γειτονιές τους, αλλά και εκείνα που βρίσκονταν σε καταφύγια που εκκενώθηκαν, έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Για σένα που θες να βοηθήσεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αυτοί οι λογαριασμοί στο Instagram ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με τη βοήθεια και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Βρες του λογαριασμούς για να προσφέρεις την βοήθειά σου σε όσους έχουν ανάγκη στο 4Moms.gr.

#Instagram #Ελλάδα #πυρκαγιές #φωτιές
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: