Follow us

Search

Μπισκότα με καραμελάκια

150 γραμμ. βούτυρο

30 γραμμ. μαύρη ζάχαρη

40 γραμμ. λευκή ζάχαρη

1 αυγό

1 βανίλια

180 γραμμ. αλεύρι

1/2 πακέτο μαγιά

90 γραμμ. καραμελάκια (τύπου σμάρτις)

1. Χτυπάτε το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη και ένα κρόκο μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.

2. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι, τη μαγιά και τα καραμελάκια κοπανισμένα.

3. Τα ανακατεύετε καλά και πλάθετε μικρά μπισκότα, τα οποία τοποθετείτε σε κάποια απόσταση μεταξύ τους, πάνω σε αλουμινόχαρτο.

4. Βάζετε ολόκληρα καραμελάκια στην επιφάνειά τους και ψήνετε στο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.

MORE FROM

KOYZINA