Μπισκότα με καραμελάκια

150 γραμμ. βούτυρο

30 γραμμ. μαύρη ζάχαρη

40 γραμμ. λευκή ζάχαρη

1 αυγό

1 βανίλια

180 γραμμ. αλεύρι

1/2 πακέτο μαγιά

90 γραμμ. καραμελάκια (τύπου σμάρτις)

Elle 01 Νοε. 11
Μπισκότα με καραμελάκια

1. Χτυπάτε το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη και ένα κρόκο μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.

2. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι, τη μαγιά και τα καραμελάκια κοπανισμένα.

3. Τα ανακατεύετε καλά και πλάθετε μικρά μπισκότα, τα οποία τοποθετείτε σε κάποια απόσταση μεταξύ τους, πάνω σε αλουμινόχαρτο.

4. Βάζετε ολόκληρα καραμελάκια στην επιφάνειά τους και ψήνετε στο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT