Menu

Κοκτέιλ με παγάκια από λουλούδια

1 μπουκάλι αφρώδες κόκκινο ξηρό κρασί

1 φλιτζ. του τσαγιού σιρόπι από γρεναδίνη ή άλλο αρωματικό της επιλογής σας όπως τριαντάφυλλο

(ολόκληρα λουλούδια ή πέταλα)

1.Διαλύετε το σιρόπι σε 1 λίτρο νερό και έπειτα το μοιράζετε σε θήκες για παγάκια. Τοποθετείτε ένα λουλούδι ή πέταλα σε καθεμία θήκη για τα παγάκια.

2.Τα βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.

3.Μοιράζετε το κρασί σε έξι ποτήρια προσθέτοντας δύο ή τρία παγάκια ανά ποτήρι: τα παγάκια, καθώς θα λιώνουν, θα χαρίσουν στο κρασί ένα υπέροχο άρωμα και θα μαλακώσουν τη γεύση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Search