1. Kόβετε τα αράπικα φιστίκια σε χοντρά κομμάτια και τα καβουρντίζετε μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο. Ψιλοκόβετε στο μίξερ τα φιστίκια Αιγίνης. Προσθέτετε και τα δύο είδη φιστικιών σε ένα μπολ μαζί με την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.
2. Σχηματίζετε μπαλάκια ζυμώνοντας στις παλάμες σας 1 κ.σ. κατσικίσιο τυρί τη φορά. Τα περνάτε από το μείγμα με τα φιστίκια και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!