Το πιο κρεμώδες mac ‘n’ cheese που έχεις δοκιμάσει

Είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά και λαχταριστό όσο δεν φαντάζεσαι.

Elle 27 Μαΐ. 18
Το πιο κρεμώδες mac ‘n’ cheese που έχεις δοκιμάσει

Υλικά
1 πακέτο μακαρονάκι κοχυλάκι
2 κ.γ. Ελαιόλαδο
3 κ.σ. Βούτυρο
3 κ.σ. Αλεύρι
2 1/2 φλιτζ. Γάλα με χαλημά λιπαρά
1/2 κ.γ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φλιτζ. Τριμμένο τσένταρ
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα μακαρόνια και μετά τα στραγγίζετε. Τα ανακατεύετε με 2 κ.γ. ελαιόλαδο.
2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο. Προσθέτετε το αλεύρι και 2 φλιτζ. γάλα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε και το σκόρδο και ανακατεύετε.
3. Ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα και το τυρί και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε 1/2 φλιτζ. γάλα και αλατοπιπερώνετε.
4. Μέσα στην κατσαρόλα βάζετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT