Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
1 κουταλιά της σούπας σόγια
1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 φλιτζάνια μαγειρεμένο ρύζι
2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
Ψιλοκομμένο 1 μικρό λευκό κρεμμύδι
1 φλιτζάνι κατεψυγμένα μπιζέλια και καρότα
2-3 κουταλιές της σούπας σόγια περισσότερο ή λιγότερο για γεύση
2 αυγά χτυπημένα ελαφρά
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα, ψιλοκομμένα κρεμμύδια ( προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή γουόκ, πρόσθεσε το φυτικό λάδι και τη σάλτσα σόγιας. Ρίξε το κοτόπουλο και μαγείρεψε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να μαγειρευτούν όλα τα κομμάτια. Αφού γίνει το κοτόπουλο αποσύρουμε την άκρη
Στη συνέχεια πρόσθεσε σε ένα τηγάνι η στο γουόκ το σησαμέλαιο, το λευκό κρεμμύδι, τα μπιζέλια τα καρότα και τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια ρίξε τα χτυπημένα αυγά και χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, ανακατέψτε τα.
Τώρα πρόσθεσε το ρύζι και το κοτόπουλο στο μείγμα λαχανικών και αυγών και μετά ρίξε τη σάλτσα σόγιας. Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε το ρύζι και το μείγμα λαχανικών μέχρι να θερμανθούν και να ομογενοποιηθούν. Πρόσθεσε το φρέσκο κρεμμύδι και είναι έτοιμο.