Υλικά:
2 κουτιά κομπόστα μήλου
1 κουτί μείγμα κίτρινου κέικ
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι πεκάν ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι βούτυρο σε κύβους
Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς. Λαδώνουμε ένα ταψί 9×13 διαστάσεων και τοποθετούμε τα μήλα ομοιόμορφα στο κάτω μέρος.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους συνδυάζουμε το μείγμα κέικ, κανέλα και τα ψιλοκομμένα πεκάν και ρίχνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στο ταψί.
Προσθέστε το βούτυρο, που είναι κομμένο σε κύβους, στην κορυφή του κέικ.
Ψήνουμε για 50-60 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο therecipecritic.com.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!