Υλικά:
2 μοσχαρίσια φιλέτα
Αλατοπίπερο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
8 σκελίδες σκόρδου σπασμένες
Αποξηραμένο δεντρολίβανο και θυμάρι
Εκτέλεση:
Άφησε τις μπριζόλες να ξεκουραστούν για 30 λεπτά προκειμένου να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Άλειψε με και πιπέρι και αλάτι.
Σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους, σε μέτρια υψηλή φωτιά, ρίξε το ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσει να καπνίζει πρόσθεσε τις μπριζόλες στο τηγάνι. Γύρισε τις σε όλες τις πλευρές έως ότου έχουν χρυσή καφέ κρούστα. Πρόσθεσε το βούτυρο και άφησε το να λιώσει στο τηγάνι. Πρόσθεσε το σκόρδο και τα φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου και θυμάρι.
Χαμήλωσε τη θερμότητα στο μέσο και άφησε να μαγειρευτούν μέχρι να φτάσουν στην επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία. Ρίξε ένα κουταλάκι βούτυρο πάνω από τις μπριζόλες ενώ μαγειρεύουν.