Υλικά:
4 μεγάλες πατάτες
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλα αβγά
1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1-2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής:
Ξεκίνησε, ξεφλουδίζοντας και τρίβοντας τις πατάτες.
Πρόσθεσε σε ένα μπλέντερ τις πατάτες και το κρεμμύδι και χτύπα και τα δύο υλικά μαζί.
Αφαίρεσε τα και άδειασε την περίσσεια ποσότητα υγρού με ένα σουρωτήρι.
Πρόσθεσε τα ξανά στο μπλέντερ μαζί με τα αβγά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνουν όλα ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ζέστανε ένα τηγάνι σε μέτρια υψηλή φωτιά με περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι.
Ρίξε ¼ φλιτζάνι από το μείγμα στο καυτό λάδι.
Τηγάνισες για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.