Υλικά:
1 κουταλάκι βούτυρο
1 πακέτο Νιόκι
σάλτσα μπολονέζ
1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
Ψιλοκομμένος βασιλικός για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τα νιόκι.
Τηγανίζουμε τα νιόκι μέχρι να ροδίσουν για περίπου 3-4 λεπτά.
Περιχύνουμε με σάλτσα μπολονέζ που έχουμε φτιάξει και από πάνω ρίχνουμε τυρί και ψιλοκομμένο βασιλικό.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.com.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!