Υλικά:
1 κουτί μείγμα για κέικ σοκολάτας
1 συσκευασία καραμέλες γάλακτος
1 γάλα εβαπορέ
3/4 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
2 κουταλιές αλεύρι
336 τσιπς σοκολάτας
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο πεκάν προαιρετικό
Εκτέλεση:
Προθέρμανε το φούρνο στους 350 και άλειψε ένα ταψί 9×13 με βούτυρο.
Σε μια κατσαρόλα λιώσε την καραμέλα και το ⅓ φλιτζάνι γάλα εβαπορέ και ανακάτεψε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν και να ενσωματωθούν τα υλικά.
Σε ένα μίξερ ανακάτεψε το μείγμα κέικ, ⅓ φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, λιωμένο βούτυρο και αλεύρι.
Ρίξε το μισό μείγμα στο ταψί 9×13 ιντσών και ψήσε για 6 λεπτά.
Αφαίρεσε το τηγάνι από το φούρνο και πασπάλισε με τα τσιπς σοκολάτας.
Στην συνέχεια πρόσθεσε την καραμέλα πάνω από τα τσιπ σοκολάτας.
Συμπλήρωσε με το υπόλοιπο μείγμα brownie στο πάνω μέρος της καραμέλας και ψήσε για επιπλέον 15-18 λεπτά.
Αφαίρεσε από το φούρνο και άφησε το να κρυώσει εντελώς, έτσι ώστε η καραμέλα να μπορεί να στερεωθεί.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.gr