Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, κομμένα σε φέτες
αλατοπίπερο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνια μανιτάρια σε φέτες
1/2 φλιτζάνι κρασί Marsala
1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός για γαρνιτούρα
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάλε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Μαγείρεψε το μέχρι να είναι να ροδίσει ελαφρώς κι από τις δύο πλευρές. Αφαίρεσε τα στήθη κοτόπουλου από το τηγάνι και άφησέ τα σε ένα πιάτο να ξεκουραστούν.
Ρ’ιξε στο ίδιο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σόταρε τα μανιτάρια για 1-2 λεπτά. Συμπλήρωσε με το κρασί marsala και βράσε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 1-2 λεπτά. Αυτό θα κάνει το αλκοόλ να εξατμισθεί. Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου, τη κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και τη σκόνη σκόρδου.
Άφησε να βράσει, μείωσε τη φωτιά και σιγόβρασεγια περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να πυκνώνει η σάλτσα σου. Τοποθέτησε τα στήθη κοτόπουλου και πάλι στο τηγάνι μέσα στη σάλτσα και συνέχισε το μαγείρεμα για περίπου 1-2 λεπτά.