Διαγωνισμός: Αυτές είναι οι δύο τυχερές κερδίζουν από 1 έξυπνη ζυγαριά μπάνιου Terraillon Μaster Coach WiFi συνολικής αξίας 180€

Η Terraillon, από τις κορυφαίες εταιρείες στη μετρολογία στην Ευρώπη, χαρίζει σε 2 τυχερές από μία ζυγαριά Terraillon Μaster Coach WiFi. Διεκδίκησε τη τώρα!

Elle 06 Μαρ. 23
Διαγωνισμός: Αυτές είναι οι δύο τυχερές κερδίζουν από 1 έξυπνη ζυγαριά μπάνιου Terraillon Μaster Coach WiFi συνολικής αξίας 180€

To wellness είναι πια για πάρα πολλές από εμάς τρόπος ζωής. Αυτό σημαίνει πως επιδιώκουμε μια υγιή σχέση με το σώμα μας και το φροντίζουμε έτσι ώστε αυτό να μας στηρίξει όταν έρθει ή ώρα. Τακτική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και καλή ψυχική υγεία είναι τα κλειδιά για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Wellness όμως σημαίνει και κάτι ακόμη: Να έχεις τα απαραίτητα gadgets που θα κάνουν την καθημερινή σου προσπάθεια για ένα πιο υγιές lifestyle εύκολη και λειτουργική!

Αν είσαι fitness και wellness lover, αλλά έχεις κουραστεί να αναρωτιέσαι αν ζυγαριά σου λειτουργεί σωστά και να ρυθμίζεις διαρκώς το παξιμάδι για την σωστή ένδειξη της βελόνας γιατί δεν έχεις την απαραίτητη ζυγαριά αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα!

Το ELLE.gr σε συνεργασία με την Terraillon, μία γαλλική εταιρία, από τις κορυφαίες εταιρείες στη μετρολογία στην Ευρώπη, που κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις στις συσκευές μέτρησης βάρους στη Γαλλία, τρέχουν από κοινού έναν super διαγωνισμό. Κληρώνουν από μία (1) ζυγαριά μπάνιου Terraillon Μaster Coach WiFi Ανθρακί σε δύο (2) τυχερές αναγνώστριες. Τα προϊόντα της Terraillon περιλαμβάνουν ζυγαριές μπάνιου και κουζίνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω εφαρμογής σε smartphone και σχεδιάζονται στη Γαλλία, με ευρωπαϊκά πρότυπα και συνδρομή επιστημόνων υγείας.

Terraillon Ζυγαριά μπάνιου Μaster Coach WiFi Ανθρακί – Ένας coach στο μπάνιο σου

Terraillon

Η Master Coach είναι μια έξυπνη ζυγαριά σωματικού λίπους Wi-Fi. Υπολογίζει το βάρος σου, τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ο οποίος καθορίζεται ανάλογα με το βάρος και το ύψος) και αναλύει τις μάζες του σώματός σου (σωματικό λίπος, μυϊκή μάζα, νερό σώματος, οστική μάζα). Χάρη στην τεχνολογία Wi-Fi, τα δεδομένα μεταδίδονται εύκολα και αυτόματα στην εφαρμογή MyHealth. Μια ειδοποίηση αποστέλλεται αυτόματα στο smartphone σου. Χάρη στην εφαρμογή MyHealth, μπορείς να ορίσεις τον στόχο βάρους σου και να παρακολουθήστε την πρόοδό σου σαν να έχεις έναν health coach σπίτι σου. Η Master Coach προσφέρει μέγιστη ευελιξία χάρη στην οθόνη MasterView, μπορείτε να δείτε απευθείας στην οθόνη της ζυγαριάς το βάρος και την εξέλιξή σου, τον ΔΜΣ και τις μάζες του σώματός σου.

Πιο αναλυτικά, η  Ζυγαριά μπάνιου Μaster Coach WiFi Ανθρακί Terraillon σου παρέχει:

• WIFI: Το Master Coach επιτρέπει την εύκολη μετάδοση δεδομένων χάρη στη σύνδεσή του με WiFi. Δεν είναι απαραίτητο να ζυγιστείς με το smartphone σου. Η μετάδοση είναι αυτόματη με τη σύνδεσή σου WiFi
• ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: Το Mastercoach αναλύει το βάρος, τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) και τη σύσταση του σώματός σου (σωματικό λίπος, μυϊκή μάζα, νερό σώματος και οστική μάζα). Χρήσιμο όταν παρακολουθείς το βάρος σου!
• ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYHEALTH: Με το συγχρονισμό Wi-Fi, τα δεδομένα σου εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή MyHealth. Μπορείς να τα συμβουλευτείς ανά πάσα στιγμή και να κρατήσεις ένα πλήρες ιστορικό.

Οι νικήτριες που αναδείχθηκαν μέσω Instagram είναι η Κατερίνα Πετροπούλου και η Χρυσούλα Παναγιώτου. Συγχαρητήρια! 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT