Έρευνα ELLE Green Days: Πάρε μέρος στην παγκόσμια έρευνα του ELLΕ για το περιβάλλον

Χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου.

Elle 06 Ιουν. 22
Έρευνα ELLE Green Days: Πάρε μέρος στην παγκόσμια έρευνα του ELLΕ για το περιβάλλον

Αγαπάμε τον πλανήτη μας και τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή να του το δείξουμε. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, το ELLE, η έντυπη αλλά και η digital έκδοσή του, αφιερώνει την θεματολογία του στο περιβάλλον.

Στηρίζει brands, τόσο στην βιομηχανία της μόδας όσο και της ομορφιάς, που επενδύουν στην καινοτομία και την δημιουργικότητα λαμβάνοντας υπόψη το ηθικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους. Ανακαλύπτει νέους, έξυπνους τρόπους για να προσθέσουμε οικολογική συνείδηση στην καθημερινότητα, το νεσεσέρ, την ντουλάπα, το ψυγείο, το μπάνιο μας.

έρευνα

Συνομιλεί με διάσημους ανθρώπους που αφιερώνουν μέρος της καθημερινότητάς τους στον ακτιβισμό και στις αποστολές σημαντικών οργανισμών που μάχονται για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Πρόσωπα που μας προτρέπουν να φροντίσουμε τα δάση, τους ωκεανούς, την ποιότητα του αέρα, το περιβάλλον όπου αναπτύσσεται άγρια ζωή και, φυσικά, όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην αγκαλιά της Γης, η οποία κινδυνεύει.

έρευνα

Στο πλαίσιο αυτό, οι 45 εκδόσεις του ELLE παγκοσμίως, τρέχουν μια διαδικτυακή έρευνα προκειμένου να συγκεντρώσουν πολύτιμα στοιχεία σχετικά με το πώς το ευρύ κοινό αντιλαμβάνεται την έννοια της βιωσιμότητας και της οικολογίας, την λειτουργία των ΜΚΟ στην εκάστοτε χώρα, τα εμπόδια που προκύπτουν και αποτρέπουν την υιοθέτηση μιας πιο πράσινης καθημερινότητας και άλλα πολλά. Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας. Απαιτεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου. Συμπλήρωσε ανώνυμα την παρακάτω φόρμα και κάνε την eco-friendly κίνηση της ημέρας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: