Cover photo:@petros.syrigos
Υλικά:
10 τμχ. Κοπανάκια κοτόπουλο (μπουτάκια)
300 ml ξινόγαλο
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 κ.σ. κορν φλάουρ
1 μεγάλο αυγό
καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Υλικά για το μείγμα μπαχαρικών (σε σκόνη):
1 κ. γλ. σκόρδο
1 κ. γλ. κρεμμύδι
1 κ. γλ. μουστάρδα σκόνη
½ κ. γλ. θυμάρι, βασιλικό, ρίγανη
Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγή από τον Πέτρο Συρίγο στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!