Υλικά:
8-10 μοσχαρίσια παϊδάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
5 μεγάλα καρότα σε φέτες
1 φλιτζάνι ζωμό βοδινού
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζάνι πάστα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire Sauce
1 κουταλιά της σούπας ιταλικό καρύκευμα
Εκτέλεση:
Άλειψε με αλάτι και πιπέρι τα παιδάκια. Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Πρόσθεσε τα παϊδάκια και ψήσε κάθε πλευρά για 1-2 λεπτά ή έως ότου αποκτήσουν μια ωραία κρούστα. Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε τα σε μια γάστρα μαζί με τα καρότα.
Σε ένα μικρό μπολ χτύπησε ελαφρά το ζωμό βοδινού, το σκόρδο, την πάστα ντομάτας, τη σάλτσα Worcestershire και την ιταλική καρυκεύματα. Πρόσθεσε το μείγμα στη γάστρα.
Ψήσε σε χαμηλή θερμοκρασία για 8-9 ώρες ή σε υψηλή φωτιά για 4-5 ώρες.