Υλικά:
2 κιλά οσομπούκο (4 κομμάτια) από μοσχαράκι γάλακτος
3 κ.σ. αλεύρι
1 κρεμμύδι
2 καρότα
4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε κύβους
2 σκ. σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες
120 ml ξηρό λευκό κρασί
2 κύβους ζωμό βοδινού
10 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
1 φύλλο δάφνης
1 ½ κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
1 λίτρο νερό
Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!