Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε το πιο νόστιμο προφιτερόλ μέσα σε ελάχιστο χρόνο και εμείς ακολουθήσαμε την συνταγή του.
Υλικά:
Για την ζύμη των σου:
150 gr. φρέσκο γάλα
150 gr. νερό
150 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 gr. βούτυρο
1 κ.γλ. αλάτι
15 gr. ζάχαρη
5 αβγά
Για την κρέμα πατισερί:
110 gr. ζάχαρη
3 κρόκους
50 gr. κορν φλάουρ
1 βανίλια
500 gr. γάλα (πλήρες)
120 gr. κρέμα γάλακτος (35%)
Για την σάλτσα σοκολάτας:
225 gr. κουβερτούρα
150 gr. γάλα (πλήρες)
50 gr. κρέμα γάλακτος (35%)
40 gr. βούτυρο
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!