Υλικά
3 μεσαία μήλα της επιλογής σας
1/4 φλιτζάνι κοκκοποιημένη ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Στρώνουμε δύο ταψιά με στρώματα ψησίματος σιλικόνης ή περγαμηνή και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλα μαζί. Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε σε λεπτές φέτες τα μήλα. Ομοιόμορφα, απλώστε τις φέτες μήλου στα προετοιμασμένα φύλλα ψησίματος. Πασπαλίστε το μείγμα κανέλας-ζάχαρης πάνω από κάθε φέτα μήλου.
Ψήνουμε για 1 ώρα, αναποδογυρίζουμε τις φέτες μήλου, πασπαλίζουμε με περισσότερη ζάχαρη κανέλας και ψήνουμε για άλλη μία ώρα. Καλή απόλαυση!