Σολομός με τραγανή κρουστά και σπαράγγια
Υλικά:
1 κιλό σολομού
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνετε τον σολομό. Σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε την καστανή ζάχαρη, τη σκόνη τσίλι, την πάπρικα, καρυκεύματα και το σκόρδο. Τα ανακατεύετε και τα απλώνετε πάνω το σολομό. Στο καλάθι της φριτέζας σας προσθέστε το δέρμα του σολομού προς τα κάτω. Βάλτε τη φριτέζα στους 200 βαθμούς και μαγειρέψτε για 10 λεπτά. Εάν προσθέσετε σπαράγγια βάλτε τα στο καλάθι μετά από 5 λεπτά. Καλή απόλαυση!