Υλικά:
700 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
3 μεγάλα καρότα, κομμένα σε φέτες (περίπου 2 ½ φλιτζάνια)
3 κλωνάρια σέλινο, κομμένα σε φέτες (περίπου 2 φλιτζάνια)
½ μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους (περίπου ¾ φλιτζάνι)
4σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1 ½ κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Ζωμός κοτόπουλου σε κύβο
1 συσκευασία νούντλς
Επιπλέον αλάτι και πιπέρι για γεύση
Λίγο ψιλοκομμένο, φρέσκο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε τα πάντα εκτός από τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα για να βράσουν (κοτόπουλο, καρότα, σέλινο, κρεμμύδι, σκόρδο, ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ζωμό κοτόπουλου).
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 7 ώρες (ή έως ότου το κοτόπουλο μπορεί να τεμαχιστεί εύκολα).
Αφαιρέστε το κοτόπουλο και μεταφέρετε το σε ένα ξύλο κοπής. Χρησιμοποιήστε δύο πιρούνια για να διαλύσετε το κρέας και στη συνέχεια επιστρέψτε το στη κατσαρόλα
Σπάστε τα ζυμαρικά σε τρία μέρη, ώστε τα κομμάτια να είναι κοντύτερα και ανακατέψτε τα στη σούπα. Τοποθετήστε ξανά το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 20-30 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά.
Δοκιμάστε και προσθέστε καρυκεύματα στη γεύση και σερβίρετε όσο είναι ζεστή η σούπα.