Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε την πιο νόστιμη καραμελωμένη πανσέτα στο φούρνο.
Υλικά:
1 χοιρινή πανσέτα 3 κιλά (χωρίς δέρμα, χωρίς κόκκαλο)
3 κ.σ. κρεμμύδι σκόνη
2 κ.σ. σκόρδο σκόνη
2 κ.σ. μουστάρδα σκόνη
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
2 κ.σ. μέλι
4 κ.σ. πετιμέζι2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
½ κούπ
α ξύδι βαλσάμικο
½ κόκκινο κρασί
2 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. μαραθόσπορο
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
2 κ.σ. καπνιστό αλάτι
2 κ.σ. τριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
½ ελαιόλαδο
Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!