Τα θερινά σινεμά ανοίγουν και εμείς περιμένουμε πώς και πώς

Καλοκαίρι χωρίς θερινά σινεμά δεν γίνεται και έτσι, περιμένουμε στις 21 Μαΐου που θα ανοίξουν, να δούμε οικογενειακώς τα προγράμματα και να αποφασίσουμε ποια ταινία θα δούμε κάτω από τα αστέρια.

Elle 18 Μαΐ. 21
Τα θερινά σινεμά ανοίγουν και εμείς περιμένουμε πώς και πώς

Η μυρωδιά του ποπ- κορν που μας «υποδέχεται» ήδη από την είσοδο, ο ήχος της πόλης αλλά και η καλοκαιρινή δροσιά είναι οι λόγοι που στη χώρα μας τα θερινά σινεμά κερδίζουν την προτίμηση του κοινού έναντι των κλειστών αιθουσών για αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού.AdTech Ad

Τα μέτρα που θα ισχύουν

Προς το παρόν, έχει ανακοινωθεί πως τα θερινά θα λειτουργήσουν με πληρότητα 75%, ενώ σίγουρη θεωρείται η απόσταση μεταξύ των καθισμάτων και τα απολυμαντικά σε αρκετά σημεία του χώρου. Μένει να δούμε αν θα πρέπει να φοράμε μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, ή μόνο κατά την είσοδο και την έξοδό μας.

θερινά σινεμά

Οι ταινίες

Οι ταινίες που θα βγουν φέτος στις αίθουσες δεν θα είναι πολλές. Ούτε ενηλίκων, ούτε παιδικές, ούτε οικογενειακές. Ωστόσο, πολλά σινεμά θα προβάλλουν παλιές αγαπημένες και σίγουρα είναι μία ευκαιρία να απολαύσουμε ταινία με την οικογένειά μας στη μεγάλη κινηματογραφική οθόνη.

Διάβασε περισσότερα για τα θερινά σινεμά στο 4moms.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: