Υλικά:
1 φτερούγες κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
αλάτι και πιπέρι
Υλικά για την σάλτσα:
1/4 φλιτζάνι σάλτσα βοδινού
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
Εκτέλεση:
Προθερμένουμε τη φριτέζα στους 400 βαθμούς. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους προσθέτουμε τις φτερούγες και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη σκόνη σκόρδου, τη πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετούμε σε ένα ομοιόμορφο στρώμα στο καλάθι της φριτέζας τις φτερούγες.
Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και μετά τις γυρίζουμε για να μαγειρευτούν για τουλάχιστον 8 λεπτά ακόμα.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα:
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τη σάλτσα βοδινού, μέλι και τη σάλτσα Worcestershire. Με ένα πινέλο αλείφουμε τις φτερούγες κοτόπουλου.