Αν δεν είσαι fan της σκορδαλιάς, βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή για μπακαλιάρο στη σχάρα

Αν είσαι κι εσύ απο τους ανθρώπους που επιλέγουν το ψάρι ως βασικό πιάτο μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε αυτή η συνταγή με μπακαλιάρο είναι για σένα.

Elle 24 Μαρ. 22
Αν δεν είσαι fan της σκορδαλιάς, βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή για μπακαλιάρο στη σχάρα

Υλικά:

450γρ φιλέτο μπακαλιάρο
αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 Καρύκευμα σούπας Cajun
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

μπακαλιάρος

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε τη σχάρα στους 200 βαθμούς. Αλατοπιπερώστε τον μπακαλιάρο. Σε ένα μικρό μπολ προσθέστε το βούτυρο, το καρύκευμα κατζούν, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Κρατήστε το μισό της μαρινάδας.

Βουρτσίστε σε κάθε πλευρά του μπακαλιάρου και τοποθετήστε το σε ένα καλά λαδωμένο ταψί ή σχάρα. Αφήστε το να ψηθεί για 4-5 λεπτά. Γυρίστε τον μπακαλιάρο προσεκτικά και μαγειρέψτε την άλλη πλευρά για 4-5 λεπτά ή μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 50 βαθμών και ξεφλουδίσει εύκολα. Απλώστε την υπόλοιπη μαρινάδα στο ψάρι μόλις βγεί απο το φούρνο και σερβίρετε. Καλή απόλαυση.

Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο therecipiecritic.com.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT