Απονεμήθηκαν τα Supplement Awards 2021

Τα Supplement Awards 2021 επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής

Elle 26 Ιουλ. 21
Απονεμήθηκαν τα Supplement Awards 2021

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Supplement Awards 2021 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα – ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής περίσσεψε.

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από τη BOUSSIAS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Supplement Awards  21, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο House124, στο Χαλάνδρι, όπου στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα, ότι η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η ποιότητα αλλά και η εμπειρία στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς.

Supplement Awards 2021

H ομάδα της Iso Plus με τα βραβεία της: Ηρώ Κουμάκη Γενική Διευθύντρια, Τσαβαλιάς Θάνος Commercial Director, Μαυρής Μάριος Group Brand Director, Ράπτη Ιωάννα Marketing Communication Manager, Χάλαρη Δάφνη Senior Marketing Executive, Ηλιόπουλος Δημήτρης Scientific Sales Manager, Κικιδοπούλου Μαριλένα Senior Trade Marketing Executive, Τσιπιανίτης Αλέξανδρος Regulatory Affairs Assistant, Μαγδαλινή Σελανικλή Regulatory Affairs and Quality Manager, Ανδρουλάκης Γιάννης Scientific Manager.

Συγχαρητήρια στις εταιρίες που αποφάσισαν να συμμετέχουν στα Supplement Awards 21 και σε μια δύσκολη χρονιά, διατήρησαν τη δημιουργικότητά τους όσον αφορά τα συμπληρώματα διατροφής, προάγοντας ταυτόχρονα την καινοτομία, την ασφάλεια αλλά και ποιοτική επιλογή των καταναλωτών. Μέσα από τα συγκεκριμένα βραβεία αναδείχθηκαν οι κορυφαίες εταιρείες οι οποίες παράγουν και εμπορεύονται συμπληρώματα διατροφής επιδιώκοντας την γνωστοποίηση των προϊόντων τους και ταυτόχρονα προάγοντας τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, την καινοτομία και κατ’ επέκταση το ευ ζην.

Η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Ρενάτα Μίχα, RD PhD FAHA, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Tufts στις ΗΠΑ, Πρόεδρος του Global Nutrition Report, Development Initiatives στην Αγγλία και του Ιδρύτρια Food for Health, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά της: «Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να αποτελούν μέρος ενός συνολικού ευ ζην, εφ’ όσον αυτό εφαρμόζεται με σύνεση και γίνεται υπό την καθοδήγηση των ειδικών. Τα κριτήρια που ο ιατρός ή ο κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος λαμβάνει υπόψη πριν συστήσει συμπληρώματα διατροφής είναι μεταξύ άλλων: η διατροφή, η ηλικία, η γενικότερη κατάσταση της υγείας, η πιθανή λήψη κάποιας φαρμακευτικής αγωγής όπως επίσης εάν πρόκειται για έγκυο ή θηλάζουσα γυναίκα. Για παράδειγμα, αν για οποιουσδήποτε λόγους η διατροφή σας είναι ανεπαρκής ως προς κάποια απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, μπορεί να κριθεί ωφέλιμη η χορήγηση συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής.

Supplement Awards 2021

Πηγή Αθανασίου New Product & Business Development Manager, Κοσάρης Αντώνης General Manager, Παντελίδης-Περγαντάς Γιάννης CEO, Παντελίδου Μαρία και Παπαρούνα Ελένη R&D Officer

Η παραγωγή, διάθεση, εμπορία και διαφήμιση των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα ακολουθεί καθορισμένο νομοθετικό πλαίσιο. Οι κανονισμοί στους οποίους υπόκεινται τα συμπληρώματα διατροφής αφορούν μεταξύ άλλων στην ασφάλεια παραγωγής, τη σύνθεση, τη σκοπούμενη χρήση, τους ισχυρισμούς υγείας, καθώς και τις υποχρεωτικές επισημάνσεις χρήσης. Αρμόδια αρχή για τη χώρα μας είναι ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) και ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε εναρμονιστεί με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή οδηγία.

Τα Supplement Awards έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν την καινοτομία και να αναδείξουν την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Η αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα αναπτύσσεται με δυναμικούς ρυθμούς, και για αυτό η συνεχόμενη αξιολόγηση και βελτίωση της ποιότητάς τους είναι σημαντική για να ωφελείται τελικά ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα η δημόσια υγεία».

Supplement Awards 2021

Μαγδαλινή Σελανική εκπρόσωπος ΣΕΣΔΙ και Ρενάτα Μίχα, RD PhD FAHA, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Tufts στις ΗΠΑ, Πρόεδρος του Global Nutrition Report, Development Initiatives στην Αγγλία, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Supplement Awards

ΚΟΡΥΦΑΙEΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Τις  μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού απέσπασαν οι εταιρείες POWER HEALTH HELLAS με το βραβείο COMPANY OF THE YEAR και η ISO-PLUS A.E. – Solgar Greece με το βραβείο BRAND OF THE YEAR.

PLATINUM AWARDS

Επίσης, τα Supplement Awards 21 επιβράβευσαν την υποψηφιότητα με την μεγαλύτερη βαθμολογία με Platinum βραβεία. Το συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση Solgar MenoPrime, της  ISO-PLUS A.E. – Solgar Greece, ήταν αυτό που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και απέσπασε το Platinum Award για την φετινή χρονιά.

Την αξιολόγηση των Supplement Awards 21 ανέλαβαν 25 διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Χορηγοί του event φωτογράφισης των Supplement Awards 2021 ήταν τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor και η εταιρεία Solgar Greece.

Supplement Awards 2021

Βραβεία των νικητών

Τα Supplement Awards 21 διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS υπό την αιγίδα του ΣΕΣΔΙ (Συλλόγου Επιχειρηματιών Συμπληρωμάτων Διατροφής).

Χορηγοί επικοινωνίας στα Supplement Awards ήταν οι: onmed.gr, newsbomb.gr ELLE, elle.gr, HELLO, hello.gr, Fitness Motivation Hellas, mednutrition.gr και το thehealthlab.gr.

*Επισκεφθείτε το site των βραβείων www.supplementawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές, φωτογραφίες και βίντεο.

#supplementawardsgr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT