Ιούλιος στο Viasat Explore: O νέος κύκλος για τις “Καταραμένες σακαράκες” είναι εδώ

Πρεμιέρα για την τρίτη σεζόν του αγαπημένου ντοκιμαντέρ

Elle 30 Ιουν. 22
Ιούλιος στο Viasat Explore: O νέος κύκλος για τις “Καταραμένες σακαράκες” είναι εδώ

Τον Ιούλιο στο Viasat Explore αναμένουμε την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της αγαπημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Καταραμένες Σακαράκες». Την Παρασκευή 1η Ιουλίου  στις 21:00 παρακολουθούμε ξανά τις ιδιαίτερες αναζητήσεις του Γκας Γκρέγκορι και του Γουίλ Κρίκετ, οι οποίοι, με δικές τους δαπάνες και με σκοπό να διπλασιάσουν κάθε λίρα που διαθέτουν, γυρίζουν τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη αναζητώντας αυτοκίνητα που όλοι μας θα προσπερνούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μερικές μέρες αργότερα στις 20 Ιουλίου, ξαναθυμόμαστε τις συναρπαστικές περιπέτειες του Σίριλ Σοκέτ ο οποίος βρίσκεται «Σε αναζήτηση θηρίων» και μας οδηγεί ακόμα πιο μακριά και βαθιά σε έναν κόσμο μυστηριωδών και επικίνδυνων υποβρύχιων πλασμάτων.

Viasat Explore

Καταραμένες σακαράκες

Πρεμιέρα Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21:00

Κύκλος: 3

Αριθμός επεισοδίων: 12 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Flipping Bangers

Έτος: 2022

Ο Γκας Γκρέγκορι και ο Γουίλ Τρίκετ εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και ασχολούνται με τα αυτοκίνητα εκείνα που συνήθως αποφεύγουμε, και μετά από δύο κύκλους επεισοδίων (και 23 αυτοκίνητα μέχρι τώρα) επιστρέφουν για ακόμα περισσότερα! Με δικές τους δαπάνες και με σκοπό να διπλασιάσουν κάθε λίρα που διαθέτουν, γυρίζουν τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη αναζητώντας αυτοκίνητα που όλοι μας θα προσπερνούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη – μακριά από το παλιό συνεργείο που ενοχλούσε τους γείτονές τους, τώρα έχουν έδρα σε μια νέα τοποθεσία που δημιουργήθηκε από παλιά κοντέινερ, διαθέτει ένα σκοτεινό τροχόσπιτο γεμάτο υγρασία αλλά και δύο άνετες καρέκλες που δίνουν την αίσθηση σπιτιού. Οι δυο τους παρουσιάζουν τη μετατροπή ενός αυτοκινήτου σε κάθε επεισόδιο, από τη χειρότερη Rolls-Royce στη Βρετανία μέχρι το ομορφότερο Triumph Herald. Το δίδυμο λατρεύει τα αυτοκίνητα κι επιλέγει φτηνά αλλά ενδιαφέροντα αμάξια, πέφτοντας με τα μούτρα στη δουλειά και αντιμετωπίζοντας με τον ίδιο τρόπο τις αποτυχίες και τις επιτυχίες… επειδή αυτό ακριβώς είναι και η ίδια η ζωή.

Viasat Explore
Copyright © Boatrocker Rights

Αφιέρωμα: Ζώνη τούρμπο

Κάθε Παρασκευή βράδυ από 1 Ιουλίου στις 21:55

Δέστε καλά τη ζώνη σας και μπείτε στη Ζώνη Τούρμπο κάθε Παρασκευή βράδυ για έναν μαραθώνιο με αγαπημένους κυνηγούς, συντηρητές και φανατικούς λάτρεις των αυτοκινήτων. Από την ενδοχώρα της Αυστραλίας μέχρι την εξοχή της Βρετανίας και το Λας Βέγκας στις ΗΠΑ, υπάρχουν άνθρωποι ανά την υφήλιο που μοιράζονται με εσάς το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα και μετατρέπουν σκουριασμένα αμάξια και ξεχασμένα αγαπημένα μοντέλα σε οχήματα που υπερήφανα θα αποκαλούσατε δικά σας.

Viasat Explore
Copyright © Beyond Entertainment

Σε αναζήτηση θηρίων

Πρεμιέρα Σάββατο 20 Ιουλίου στις 21:00

Κύκλος: 2

Αριθμός επεισοδίων: 12 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Chasing Monsters

Έτος: 2016

Από την αναζήτηση στα γεμάτα πιράνχας νερά του Αμαζονίου για τον εντοπισμό του αρπακτικού με τους κοφτερούς κυνόδοντες μέχρι τις βουτιές δίπλα σε γιγάντιους καρχαρίες-τίγρεις στις Μπαχάμες, ο λάτρης της περιπέτειας Σίριλ Σοκέτ μας οδηγεί ακόμα πιο μακριά και βαθιά σε έναν κόσμο μυστηριωδών και επικίνδυνων υποβρύχιων πλασμάτων στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς. Ακολουθούμε τον Σίριλ που ανακαλύπτει μοναδικά πλάσματα και τις πιο απρόσιτες περιοχές του κόσμου όπου κρύβονται, ενώ ζητά απαντήσεις σε ανεξιχνίαστα ερωτήματα στη διάρκεια της διαδρομής – είναι αλήθεια ότι τα μπαρακούντα επιτίθενται στους ανθρώπους, γιατί οι οξύρρυγχοι πηδούν και τραυματίζουν τους βαρκάρηδες, μπορούν οι τεράστιοι καρχαρίες και ο γαλαζόπτερος τόνος να προστατευθούν; Με τη βοήθεια των πρόθυμων ντόπιων εμπειρογνωμόνων, ο Σίριλ απαντά σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα καθώς εξερευνά θάλασσες, ποτάμια και λίμνες ανά την υφήλιο για να βρει τα μεγαλύτερα ψάρια που έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT