Λουξ: Δυναμικό λανσάρισμα για το παγωμένο τσάι λουξ Tea

Η Λουξ πρόσφατα προχώρησε στο λανσάρισμα της σειράς παγωμένου τσάι, συστήνοντας στο κοινό την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις.

Elle 23 Ιουν. 22
Λουξ: Δυναμικό λανσάρισμα για το παγωμένο τσάι λουξ Tea

Η παρουσίαση της ανανεωμένης ταυτότητας των προϊόντων της Λουξ ήρθε λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού για να χαρίσει στιγμές φυσικής απόλαυσης. Η ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, αποτελείται από τρεις υπέροχες γεύσεις: μαύρο τσάι με λεμόνι, ροδάκινο και πράσινο τσάι με κόκκινα φρούτα. Τα προϊόντα της σειράς λουξ Tea περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, φυσικούς χυμούς σε ποσοστό 3% έως 5%, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και δεν περιέχουν συντηρητικά. Η σύσταση αυτών των προϊόντων προσφέρει μια επιλογή πρωτόγνωρης απόλαυσης με μειωμένες θερμίδες, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και τεχνικών γλυκαντικών και εγγυάται ένα ασύγκριτα φυσικό, γευστικό αποτέλεσμα. Το τσάι με λεμόνι, το τσάι με ροδάκινο και το τσάι με κόκκινα φρούτα της σειράς λουξ Tea κυκλοφορούν σε νέες, ανανεωμένες συσκευασίες των 500 ml και 1.5 λίτρου.

Η Λουξ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία των προϊοντικών της προτάσεων προσφέροντας απόλαυση σε κάθε γουλιά με την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων με εκλεκτές πρώτες ύλες.

Να σημειωθεί ότι η διαφημιστική εταιρία New Age έχει σχεδιάσει τα εικαστικά των ετικετών για τη σειρά λουξ Tea.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: