Το λουξ Tea έφερε τη δροσιά του καλοκαιριού στην Athens Fashion Week

Μοντέλα και καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εντυπωσιακά shows παρέα με τη δροσιστική γεύση του νέου παγωμένου τσαγιού λουξ.

Elle 21 Ιουν. 23
Το λουξ Tea έφερε τη δροσιά του καλοκαιριού στην Athens Fashion Week

Έχοντας στόχο την προβολή και προώθηση της χώρας εντός κι εκτός συνόρων και τη διασύνδεσή της με την παγκόσμια σκηνή μόδας, η Λουξ στήριξε τη διοργάνωση της Athens Fashion Week, της μακροβιότερη θεσμοθετημένης ελληνική διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη σε όλους τους fashion lovers. Η φετινή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας φιλοξένησε εντυπωσιακά fashion shows και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν με ενθουσιασμό τις συλλογές τους.

louks_athens_fashion_week

Το λουξ Tea, το παγωμένο τσάι χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη και το μόνο με 100% φυσικά γλυκαντικά, βρέθηκε εκεί και είχε την ευκαιρία να δροσίσει την Athens Fashion Week. Το λουξ Τea είναι η νέα σειρά παγωμένο τσάι που φέρνει όλη την απόλαυση του ελληνικού καλοκαιριού στην πιο δροσιστική γουλιά! Η Λουξ προσέφερε τη δυνατότητα στα μοντέλα που συμμετείχαν στις επιδείξεις αλλά και στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν το απόλυτο τσάι του καλοκαιριού, αλλάζοντας τη μόδα στην απόλαυση.

louks_athens_fashion_week

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: