Οι Αγώνες Beijing 2022 αρχίζουν με την OMEGA ως τον Επίσημο Χρονομέτρη

Με μια σημαντική τελετή έναρξης, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Beijing 2022 έχουν μπει στην τελική ευθεία τους.

Elle 04 Φεβ. 22
Οι Αγώνες Beijing 2022 αρχίζουν με την OMEGA ως τον Επίσημο Χρονομέτρη

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, η OMEGA θα εκπληρώσει για ακόμη μια φορά το ζωτικό της ρόλο ως Επίσημος Χρονομέτρης καταγράφοντας τα όνειρα των μεγαλύτερων Χειμερινών Αθλητών του κόσμου όσο εκείνοι διαγωνίζονται για τη δόξα.

Οι Αγώνες Beijing 2022 σηματοδοτούν την 30η φορά από το 1932 που η OMEGA κατέχει τον τίτλο του Επίσημου Χρονομέτρη των Ολυμπιακών Αγώνων. Για ακριβώς 90 χρόνια, η Ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας αποτελεί το ηγετικό όνομα στις αθλητικές μετρήσεις, αναπτύσσοντας συνεχώς τεχνολογίες που στηρίζουν κάθε αντίστοιχο αποτέλεσμα.

OMEGA

Οι Χειμερινοί Αγώνες Beijing 2022 δεν αποτελούν εξαίρεση. Με 300 άτομα προσωπικό και 200 τόνους εξοπλισμού, η εταιρία παρουσιάζει αρκετές νέες τεχνολογίες που θα ενισχύσουν την εμπειρία των αθλητών, των προπονητών, των κριτών και των θεατών. Σε αυτές τις τεχνολογίες περιλαμβάνεται μια νέα Ανάλυση Άλματος του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, ένα νέο Σύστημα Εντοπισμού Άκυρης Εκκίνησης στο Πατινάζ Ταχύτητας και μια νέα Οθόνη Προβολή στο Hokey πάγου.

Φυσικά, όλα αυτά, λειτουργούν συνδυαστικά με όλο τον υπόλοιπο σημαντικό εξοπλισμό που η OMEGA χρησιμοποιεί για τη μέτρηση κάθε δευτερολέπτου, όπως είναι οι κάμερες photofinish, τα ηλεκτρονικά πιστόλια εκκίνησης, τους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων και τα συστήματα ανάγνωσης φωτοκύτταρων.

109 αθλητικές εκδηλώσει σε 7 διαφορετικά σπορ θα διεξαχθούν στους Αγώνες Beijing 2022. Πρόκειται για ένα τεράστιο καθήκον για το Επίσημο Χρονομέτρη ώστε να μετρήσει κάθε ρεκόρ με ακρίβεια όσο κι αν η OMEGA διαθέτει αναμφισβήτητα την εμπειρία και την εξειδίκευση για τα πιο υψηλής ακρίβειας αποτελέσματα. Ίσως το πιο συναρπαστικό όλων είναι το ντεμπούτο του Monobob – ενός πολύ δυναμικού μονοπρόσωπου αγωνίσματος bobsleigh που η OMEGA βοηθά συστηματικά από το 2011 για την ανάπτυξή του.

Το καλοκαίρι του 2008, ο κόσμος είδε με τα μάτια του μια από τις πιο αξιομνημόνευτες Ολυμπιάδες της ιστορίας στο Πεκίνο. Η ίδια πόλη σήμερα γίνεται η πρώτη που έχει φιλοξενήσει τόσο την καλοκαιρινή όσο και τη χειμερινή έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων. Επιστρέφοντας για άλλη μια φορά στην πόλη λοιπόν η OMEGA, στοχεύει σε ακόμη μια διοργάνωση επικών διαστάσεων.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT