Σε αναζήτηση θηρίων: Ακραίες αλιευτικές περιπέτειες στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη…

Το «Σε αναζήτηση θηρίων», κάνει πρεμιέρα στο Viasat Explore στις 18 Ιουνίου, με δύο επεισόδια κάθε Σάββατο στις 21:00 και στις 22:00

Elle 17 Ιουν. 22
Σε αναζήτηση θηρίων: Ακραίες αλιευτικές περιπέτειες στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη…

Ο κυνηγός της περιπέτειας και των τεράτων του βυθού Cyril Chauquet συνοδεύει τους θεατές σε μια συναρπαστική αποστολή γεμάτη αδρεναλίνη, προς αναζήτηση τεράστιων και επικίνδυνων υποβρύχιων πλασμάτων στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, στην εκπομπή «Σε αναζήτηση θηρίων»μια νέα σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στο κανάλι Viasat Explore στις 18 Ιουνίου από τις 21:00. Ο Cyril, που είναι και παραγωγός της εκπομπής, ταξιδεύει από τα λημέρια των καρχαριών στη Φλόριντα μέχρι και τον άγριο Αμαζόνιο της Βραζιλίας, αναμετριέται με το θηριώδες ψάρι αλιγάτορα, παλεύει με τεράστια γατόψαρα με γυμνά χέρια και έρχεται αντιμέτωπος με γιγάντιους μεξικάνικους ξιφίες.

Κάθε επεισόδιο από τα 12 μέρη της σειράς έχει θέμα μια διαφορετική αποστολή. Ο Cyril θα ελέγξει την ποιότητα των αλιευμάτων και θα αναζητήσει είδη μυθικά, αλλά και είδη που θα δώσουν την πιο σκληρή μάχη. Θα ολοκληρώσει επιστημονικές αποστολές με σκοπό τη λήψη δειγμάτων και το μαρκάρισμα ξεχωριστών ειδών. Και ακόμα, θα διαλευκάνει διάφορους μύθους γύρω από πολλά ψάρια που θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

αναζήτηση θηρίων

Κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής σειράς «Σε αναζήτηση θηρίων», ο Cyril αναλαμβάνει την αποστολή να αιχμαλωτίσει έναν καρχαρία, ένα από τα πιο τρομακτικά αρπακτικά των ωκεανών, για να λάβει δείγματα από τα κοφτερά σαν ξυράφια δόντια του, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα ανάπτυξης αντιβιοτικών που μπορούν να σώσουν τη ζωή θυμάτων από δάγκωμα καρχαρία. Επίσης, θα εκπαιδευτεί με τη μονάδα των ειδικών δυνάμεων του στρατού της Βραζιλίας, την CIGS, πριν να εξορμήσει βαθιά στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, αναζητώντας το πιραΐμπα, ένα τεράστιο είδος γατόψαρου. Στον βόρειο Καναδά, τη γη των γιγάντιων υποβρύχιων πλασμάτων, η αποστολή του Cyril είναι να πιάσει ένα από τα πιο επιθετικά ψάρια στον πλανήτη, τον λούτσο του γλυκού νερού. Το στόμα του είναι γεμάτο με δόντια σαν κυνόδοντες και έχει χαρακτηριστεί «λύκος του γλυκού νερού». Επίσης, συνεργάζεται με τις δυνάμεις της στρατιωτικής αστυνομίας της Βραζιλίας για τη σύλληψη παράνομων ψαράδων, ενώ πλατσουρίζει σε βάλτους γεμάτους από πιράνχα, για να υποστηρίξει την προστασία του μεγαλύτερου προϊστορικού ψαριού της Βραζιλίας που ονομάζεται Αραπάιμα ο γίγας, και είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση. Η αναζήτηση καταλήγει σε μία από τις πιο επικές μάχες με ψάρι που έχει προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση!

Το «Σε αναζήτηση θηρίων», κάνει πρεμιέρα στο Viasat Explore στις 18 Ιουνίου, με δύο επεισόδια κάθε Σάββατο στις 21:00 και στις 22:00. Η σειρά εξερευνά τις συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα γιγάντια, αλλά ακριβοθώρητα ψάρια που κατοικούν στα απόκρυφα βάθη των ωκεανών, των λιμνών και των ποταμών του πλανήτη, και τις συναρπαστικές, γεμάτες αδρεναλίνη εξορμήσεις του Cyril Chauquet, για να τα πιάσει!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT