Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ γιόρτασε τις Μητέρες μέσα από την καμπάνια «Πηγή Φροντίδας»

Μέσα από την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Φροντίδας», στηρίζει το έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φαιναρέτη» που από το 2006 δραστηριοποιείται στον τομέα της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού και της οικογένειας.

Elle 11 Μαΐ. 21
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ γιόρτασε τις Μητέρες  μέσα από την καμπάνια «Πηγή Φροντίδας»

Πηγή Ζωής, Πηγή Φροντίδας! «Μητέρα»… το σύμβολο της ζωής, μία αέναη πηγή έμπνευσης που αξίζει να γιορτάζουμε κάθε στιγμή! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ τίμησε και φέτος την Ημέρα της Μητέρας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου της. Μέσα από την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Φροντίδας», στηρίζει το έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φαιναρέτη», ενισχύοντας οικονομικά τον Οργανισμό, που από το 2006 δραστηριοποιείται στον τομέα της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού και της οικογένειας.

ΘΕΟΝΗ
Έχοντας επενδύσει στην προσφορά ενός ποιοτικά κορυφαίου προϊόντος, κατάλληλου για όλη την οικογένεια, το ΘΕΟΝΗ διαθέτει 28 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, καθώς και Αναγνώριση Καταλληλότητας για Προετοιμασία Βρεφικών Τροφών στη Γαλλία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κατανάλωση, τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ποιοτικά κριτήρια αναγνώρισης στη Γαλλία είναι πολύ αυστηρά, καθώς επίσης και ο κατάλογός τους μεγάλος. Ωστόσο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, στο πλαίσιο της διαδικασίας έναρξης εξαγωγών στη Γαλλία, πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ελέγχους και αναλύσεις, σε συνεργασία με τα γαλλικά διαπιστευμένα εργαστήρια αναλύσεων και εξειδικευμένα Ινστιτούτα, με αποτέλεσμα να μπορεί να κυκλοφορεί στη γαλλική αγορά με την επισήμανση ότι είναι κατάλληλο για την προετοιμασία βρεφικών τροφών.

Γιορτάζουμε τις Μητέρες, γιορτάζουμε την Πηγή Ζωής!

#TheoniNaturalMineralWater #DrinkNatureWise #SourceOfLife

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: