Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ»: Ο απόλυτος σύμμαχος ευεξίας στη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα

Υποστηρικτής της δικής μας ευεξίας και του ELLE RUN 2023.

Elle 30 Αυγ. 23
Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ»: Ο απόλυτος σύμμαχος ευεξίας στη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα

Κι όμως το μεγαλύτερο μυστικό ευεξίας δεν σχετίζεται με trends και κανόνες που ορίζουν τα social media, ούτε βρίσκεται καλά κρυμμένο στις συνταγές κάποιου ειδικού. Το μεγαλύτερο μυστικό ευεξίας, πηγάζει από την ίδια τη φύση και έχει κάτι από τη μαγεία της. Ο λόγος φυσικά για το νερό, ένα αγαθό που μας προσφέρεται απλόχερα από τον πλανήτη μας και αποτελεί σύμβολο της ζωής.

Ήξερες ότι ανθρώπινο σώμα αποτελείται περίπου από 60% νερό; Αν αναλογιστούμε μόνο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε την πολύτιμη αξία του, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας με ένα φυσικό μεταλλικό νερό, το οποίο δεν έχει υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία και είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που μπορούν να μας βοηθήσουν στην κατάκτηση μιας καλύτερης ζωής. Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» ταυτίζεται με την ευεξία, όπως ορίζεται από τον καθένα μας, και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός στην καθημερινότητάς μας για την επίτευξη κάθε στόχου.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ»: Η ευεξία βρίσκεται στα χέρια μας!

Από τα χιονισμένα βουνά του ομωνύμου όρους, που υψώνεται ανάμεσα στη μεγαλοπρεπή οροσειρά της Πίνδου, στην Ήπειρο, αναβλύζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ».

Με σύσταση ιδιαίτερα χαμηλή σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή, χωρίς να έχει υποστεί καμία επεξεργασία για να συμβάλλει στην ενυδάτωση και την τόνωση του οργανισμού μας, όπως ακριβώς πρέπει. Ειδικά μάλιστα, σε μια απαιτητική καθημερινότητα που περιλαμβάνει πολλές ώρες δουλειάς, υποχρεώσεων και άθλησης είναι σημαντικό να επιλέγουμε έναν σύμμαχο ευεξίας που θα μας τονώσει και θα μας φροντίσει σωστά, γιατί ευεξία δεν είναι αυτό που διάβασες στα social media, ευεξία δεν είναι κανόνες «καλής ζωής», ευεξία δεν είναι καν οι συμβουλές από τους ειδικούς. Ευεξία είναι ό,τι σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά! Στο δικαίωμα του καθενός να ορίζει τη δική του ευεξία και τη δική του συνταγή χαράς πιστεύει το Μιτσικέλι. Ένα φυσικό μεταλλικό νερό που γίνεται συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια για την κατάκτηση μιας καλύτερης ζωής. ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» είναι ευχάριστο στη γεύση, διευκολύνει την πέψη, και λόγω της εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητάς του σε νάτριο ενδείκνυται για άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι, καθώς αυτή είναι η σύγχρονη τάση στην υγιεινή διατροφή.

H αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σύστασή του, κατατάσσουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» ανάμεσα στις απαραίτητες καθημερινές επιλογές της προσεγμένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής. Κάπως έτσι, δεν θα μπορούσε να μην είναι και ένας από τους βασικούς υποστηρικτές  για το φετινό ELLE RUN 2023, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, και είναι αφιερωμένο στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ

Όλοι μαζί, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ενυδατωνόμαστε και τρέχουμε για να δώσουμε ξανά ζωή στη φύση που μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας για τον πλανήτη και τα δάση μας, κάνοντας κλικ εδώ

*Μέρος των εσόδων από τον αγώνα θα διατεθεί στον περιβαλλοντικό οργανισμό Elle run για την αποκατάσταση δασικών πυρόπληκτων περιοχών. 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT