Το καλοκαίρι ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας συλλογής Kiohne, “Wilderness Intervened”

Η καρδιά του καλοκαιριού για το για 2023 «χτυπά» στο καινούργιο showroom του brand, Kiohne. Kióhne

Elle 28 Ιουν. 23
Το καλοκαίρι ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας συλλογής Kiohne,  “Wilderness Intervened”

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας συλλογής Kiohne για το καλοκαίρι 2023 με τίτλο Wilderness Intervened στο καινούργιο showroom του brand. Η αρχιτεκτονική βασίζεται σε γραμμές και σε δομή που ορίζεται και καταλαμβάνεται από τον άνθρωπο, πάντα υπολογισμένη μέσω της γεωμετρίας και των μαθηματικών. Αντίθετα, η φύση είναι δυναμικά αμετάβλητη, πλούσια σε απαλές και έντονες αντιθέσεις. Εκπλήσσει με το να μην είναι ποτέ συγκεκριμένη και να μην μπορεί να οριστεί. Τι θα γινόταν όμως αν αυτές οι δύο δυναμικές και αντίθετες έννοιες συγχωνευόντουσαν σε μία; Κατά τη δημιουργία αυτής της συλλογής Kiohne για την άνοιξη/καλοκαίρι 23, φανταστήκαμε τον κόσμο Wilderness Intervened, έναν κόσμο που οι δύο έννοιες συνυπάρχουν αρμονικά.

Kiohne

Αντλώντας την έμπνευση τους από τον κόσμο Wilderness Intervened, η Λύδια Βουσβούνη και η Αμέλια Θεοδωροπούλου με minimal και εντυπωσιακή αισθητική δημιουργούν τη νέα συλλογή Kióhne. Έντονα χρώματα, οργανικά και γεωμετρικά σχήματα που δίνουν μια εντυπωσιακή λάμψη στα looks της παραλίας που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Kiohne

Δίνοντας έμφαση στη ποιότητα και συγχρόνως στην βιωσιμότητα, δημιουργούν το ιδανικό μαγιό που θα σε συντροφεύσει το φετινό καλοκαίρι. Οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο νέο showroom της Kióhne στην οδό Ομήρου 54, στο κέντρο της Αθήνας, στον 2ο όροφο.

Την καινούργια συλλογή πλαισιώνουν αρμονικά οι all day τσάντες, τα άνετα δερμάτινα σανδάλια και τα λαμπερά χειροποίητα κοσμήματα, για ένα κομψό και ταυτόχρονα stylish look στη παραλία και όχι μόνο! .

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο www.kiohne.com Showroom Kiohne Omirou 54 Kolonaki  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-18:00

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: