Η Juicy Couture ανοίγει τα φτερά της

Το διάσημο brand, που έκανε μόδα το στυλ της Καλιφόρνια, ανανεώνεται και επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Elle 29 Ιουν. 14
Η Juicy Couture ανοίγει τα φτερά της

Τα σέξυ κορίτσια που λατρεύουν τη λάμψη του Χόλιγουντ ποντάρουν σε κομμάτια με την υπογραφή Juicy Couture για τις casual και τις βραδινές εμφανίσεις τους. Το label γυρίζει σελίδα, αποκτά πιο νεανική διάθεση και επεκτείνει τη δράση του. Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί η δημιουργία 127 καινούριων καταστημάτων και σημείων πώλησης σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Η συλλογή Juicy Couture Black Label, αντιπροσωπευτική των πιο δυνατών τάσεων, ανανεώνεται και προσφέρει περισσότερες επιλογές σε εσώρουχα, παιδικά ρούχα και παπούτσια. Επαναλανσάρεται ακόμα το juicycouture.com με στόχο την πιο εύκολη πρόσβαση των χρηστών σε προϊόντα της Juicy Couture Black Label. Επίσης το brand σχεδιάζει να συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όπως Elizabeth Arden, Steve Madden, Movado, Safilo, Contour, Swimwear Anywhere.

«Ο όμιλος Authentic Brands Group έχει δεσμευτεί να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο στρατηγικό πρόγραμμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στη διεθνή αγορά και την ενίσχυση της παρουσίας της στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά» δήλωσε ο Jamie Salter, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT