Πού θα βρείτε όλα τα hot παπούτσια της χειμερινής μόδας;

Η αλυσίδα Καλογήρου παρουσιάζει το νέο της conept store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, ένας χώρος 1.000 τ.μ. με ακαταμάχητα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα θέλει στην γκαρνταρόμπα της.

Elle 12 Νοε. 16
Πού θα βρείτε όλα τα hot παπούτσια της χειμερινής μόδας;

Tο shopping γίνεται απόλαυση…Τώρα μπορείτε να βρείτε τα πιο μαγευτικά παπούτσια σε έναν υπέροχο χώρο που θα γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός της πόλης. Στο νέο concept store Καλογήρου στο Golden Hall, έχουν πλέον ενταχθεί τα shops-in-shop των οίκων Tod’s, Hogan και Stuart Weitzman. Κάθε corner υιοθετεί τα γνωρίσματα και την αισθητική του εκάστοτε οίκου.

Έτσι, μπορεί κανείς να απολαύσει την ιταλική δεξιοτεχνία της πολυτελούς φίρμας δερμάτινων ειδών Τοd’s, να μυηθεί στην urban αισθητική της Hogan και να αφεθεί στην ομορφιά των δημιουργιών του Stuart Weitzman, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να παράγει παπούτσια που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες καθώς τα φοράνε.

Ως shop-in-shop, κάθε ένα από τα νέα corners Tod’s, Hogan και Stuart Weitzman διαθέτει τις ολοκληρωμένες συλλογές του οίκου, ξεχωριστό προσωπικό άρτια καταρτισμένο στο brand, αλλά και την αυθεντική επώνυμη shopping bag που σφραγίζει με τον πιο κομψό τρόπο τις αγορές σας! Έτσι, η αγοραστική εμπειρία στο corner προσομοιάζει την επίσκεψη σε μία ομώνυμη boutique.

Παράλληλα στο χώρο μπορείτε να βρείτε συλλογές και άλλων κορυφαίων οίκων όπως Alexander McQueen, Jimmy Choo, Prada, Saint Laurent Paris, Salvatore Ferragamo

Info: Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, www.kalogirou.com.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT