Το Φεστιβάλ των Καννών τιμά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Το καθιερωμένο φιλανθρωπικό γκαλά amfAR Cinema Against AIDS, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του θρυλικού κινηματογραφικού φεστιβάλ, φέτος θα είναι αφιερωμένο στη διάσημη ηθοποιό. 
 

Elle 28 Απρ. 13
Το Φεστιβάλ των Καννών τιμά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Οι Καρίν Ρόιτφελντ και Ναόμι Κάμπελ, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη διεξαγωγή του event, υπόσχονται να πείσουν τις μεγαλύτερες σταρ του μόντελινγκ να εμφανιστούν στο catwalk προς τιμήν της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Επιπλέον έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή κορυφαίων οίκων μόδας. Μερικά από τα ονόματα που θα  δώσουν το «παρών» είναι: Christian Dior, Gucci, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Tom Ford, Burberry, Roberto Cavalli, Alexander Wang, Pucci, Fendi, Givenchy, Marchesa, Missoni, Michael Kors, Prada, Moncler, Vionnet, Valentino, Versace, Ralph Lauren, Lanvin, Comme des Garçons και Kenneth Cole. Όλοι τους θα παρουσιάσουν από μια χρυσή δημιουργία, φτιαγμένη ειδικά για την περίσταση.
 
Από την επίδειξη δεν θα λείψουν φυσικά τα κοσμήματα, στα οποία ως γνωστόν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε μεγάλη αδυναμία. Τα μοντέλα που θα λάβουν μέρος στο σόου θα φορούν κομμάτια των Bulgari, House of Waris, Kimberly McDonald και Hoorsenbuhs. 
 
«Για εμένα αυτή η γυναίκα είναι σύμβολο. Όταν βλέπει κανείς την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο ρόλο της Κλεοπάτρας καταλαβαίνει αμέσως τι σημαίνει γοητεία, δύναμη και ομορφιά» δήλωσε η Καρίν Ρόιτφελντ. 
Ο Ρομπέρτο Καβάλι θα επιμεληθεί τη διακόσμηση του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί το event, η οποία πιθανότατα θα απέχει πολύ απ' ό,τι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μίνιμαλ. Άλλωστε, το χρυσό θα πρωταγωνιστεί παντού, όπως έχουν αποκαλύψει ήδη οι διοργανωτές. 
 
Εκτός από τον Καβάλι, τις υπηρεσίες τους στην εκδήλωση θα προσφέρουν επίσης η γυναίκα του Εύα, αλλά και οι Σάρον Στόουν, Xάιντι Κλουμ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζάνετ Τζάκσον, Μίλα Γιόβοβιτς. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο αντίστοιχο περσινό γκαλά συγκεντρώθηκαν 11 εκατ. δολάρια, ενώ οι διοργανωτές έχουν εκφράσει την προσδοκία να αυξηθούν τα έσοδα φέτος.
 
Το event θα λάβει χώρα στο θρυλικό ξενοδοχείο Hôtel du Cap-Eden-Roc στις 23 Μαΐου. 
 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT