Τρέχουμε στις γειτονιές της Αθήνας

H Μικρή Ολλανδέζα, ο Yatzer και η Αναστασία Καρακατσάνη είναι έτοιμοι να σας ξεναγήσουν στην Αθήνα... τρέχοντας, μαζί με τo Nike+ Run Club. Πρώτος σταθμός, τα Πατήσια την Τετάρτη 10/05.

Elle 09 Μαΐ. 17
Τρέχουμε στις γειτονιές της Αθήνας

Αν αγαπάτε το τρέξιμο στην πόλη σας και σας αρέσει να ανακαλύπτετε καινούργια μέρη, τότε οι επαναστατικές διαδρομές του Nike+ Run Club θα σας ενθουσιάσουν! Τρεις μοναδικές γειτονιές, τρεις διαφορετικές προσωπικότητες θα κάνουν το τρέξιμο διασκέδαση για εσάς και την παρέα σας.

Η Youtuber Μικρή Ολλανδέζα θα σας ξεναγήσει στα Πατήσια, ο εκδότης Κώστας Βογιατζής (Yatzer) στο Κολωνάκι και η πρωταθλήτρια στίβου Αναστασία Καρακατσάνη στη Ν. Σμύρνη. Στόχος τους είναι με 3 ξεχωριστές διαδρομές να σας μυήσουν στα μυστικά της αγαπημένης τους γειτονιάς. 

Την Τετάρτη 10/05 ξεκινάμε παρέα με τη Μικρή Ολλανδέζα, στις 18:30, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Ελευθέριο. Μετά από την πιο εναλλακτική διαδρομή του κέντρου, όπου θα εξερευνήσετε τα ιστορικά σημεία της περιοχής αλλά και αγαπημένα spots των locals, θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσεις με τους φίλους σας και την παρέα του Nike+ Run Club σε ένα μυστικό προορισμό.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο http://gonike.me/patisianh και γνωρίστε τη γειτονιά των Πατησίων, κάνοντας το τρέξιμο διασκέδαση με την παρέα σας! Τα Πατήσια_ ξεκινούν με μια διαδρομή… Ανακάλυψε την στο:
 http://gonike.me/patisia.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT