Η νέα designer τσάντα που θα λατρέψουμε επιστρέφει από τα 70s’

H Gucci συστήνει τη νέα Aphrodite Bag, μια τσάντα που όμως έρχεται από το παρελθόν.

Elle 19 Δεκ. 22
Η νέα designer τσάντα που θα λατρέψουμε επιστρέφει από τα 70s’

Ο Alessandro Michele είναι ακόμα εδώ. Η συλλογή Cruise 2023 Gucci Cosmogonie που παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες με φόντο το ιστορικό Castel del Monte στην Ιταλία φέρει φυσικά την υπογραφή του, είναι όμως η πρώτη που κυκλοφορεί μετά την έξοδό του από τον οίκο.

Πρόκειται για μια συλλογή με υπερβατικά στοιχεία που φέρνει σε διάλογο αισθητικές από μακρινές εποχές και γεωγραφίες, το παρόν με το παρελθόν. Η αναγγενησιακή αισθητική συναντά τα ψυχεδελικά 70s’, σιλουέτες από τη δεκαετία του ’40 μπλέκονται με χαρακτηριστικά στοιχεία της βικτωριανής εποχής. Γνωστές αναφορές του Michele που βούτηξε στα αρχεία του Οίκου, όπως κάνει και με τις συλλογές ιδιωτών στις οποίες αναζητά το επόμενό σπάνιο εύρημα για τη δική του συλλογή και ανέσυρε, μεταξύ άλλων, έναν κωδικό που εισήχθη αρχικά τη δεκαετία του 1970.

Με τη μοναδική του ματιά τη φέρνει στο σήμερα και την αφήνει να αναδυθεί καινούργια και απόλυτα ποθητή. Είναι η νέα τσάντα ώμου σε σχήμα μισοφέγγαρου, Aphrodite Bag, η νέα designer τσάντα που φλερτάρει να μπει στη λίστα με τις κορυφαίες. Η Aphrodite είναι κατασκευασμένη από μαλακό δέρμα και διαθέτει το έμβλημα Double G.

Aphrodite Bag

τσάντα

Courtesy of Gucci

τσάντα

Courtesy of Gucci

τσάντα

Courtesy of Gucci

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Gucci

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT